White Light

Vi danskere elsker lyse rum. Her kan vores møbler og kunst få lov at dominere. Hvorfor er vi så vilde med lyse rum? måske er det fordi vi mange måneder om året, har ganske få lyse timer? Måske er det fordi vi godt kan lide minimalismen, der ofte følger med hvide vægge.
Som farvehandler elsker vi farver, men tapet er også en stor del af vores passion og der findes uendelig mange smukke tapeter, også dem der ikke “larmer” for meget i indretningen. Se blot dette smukke tapet fra Eco. Lyst og enkelt med en flot struktur der giver lidt kant og en spændende effekt i boligen. Dette tapet er fra kollektionen White Light, hvad synes du om det?

Du kan se og bestille dit yndlings tapet hos Colorama.

1710_eco_whitelight_Bedroom 1710_eco_whitelight_detail_1 1710_eco_whitelight_detail_2 1711_eco_whitelight_detail_2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s