Plantevæg

En af de helt store boligtendenser er planter. Vi skal til at have planter ind i vores stuer igen. Byboer lader sig ikke stoppe af manglen på egen have, de skaber små urtehaver i deres lejligheder – Tendensen hedder ‘urban garden’.

Plantevægge er også en tendens, som jeg har set vokse i løbet af de sidste par designmesser i udlandet. Mr. Perswall er altid lynhurtige til at følge op på de her nye tendenser, og har selvfølgelig allerede en “plantevæg” klar i papirform til dig, der ikke har grønne fingre. Flot fotostat som bestilles på mål i din lokale Colorama butik.

E022601-0-1

 

 

E022601-0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s