Bevar lyset med let tapet

Den evige bekymring med tapet er nok, om nu rummet bliver for mørkt eller kommer til at virke mindre. Har du forholdsvis små rum, kunne du formentlig aldrig drømme om at tapetsere dine vægge. Men der findes faktisk en slags kompromis – du kan tapetsere med lyse, lette tapeter. Herved får du lidt mere spændende vægge, men bevarer lyset og letheden i dit rum. Det har man tænkt på med serien Eco White Light hos Eco Wallpaper.

Kollektionen består af 37 forskellige, mønstrede tapeter, der alle indeholder farven hvid og fine, geometriske mønstre. Jeg har allerede fundet flere favoritter, men tag selv et kig på kollektionen – måske er der et tapet, der passer netop til dig?

1736_shadow_light

 

Skærmbillede 2014-03-28 kl. 09.38.46 copy

 

Kollektionen kan bestilles hjem hos din lokale Colorama.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s