Vægge der taler for sig selv!

Denne uge står i tapetets tegn, ikke almindeligt tapet, men ekstra ordinært tapet, som sparker liv i din stue. Det er ret vildt, og man skal være modig og villig til at ændre sit rum markant. Vi synes det er super flot, og vil meget gerne høre fra dig, hvis du har kastet dig ud i lignende vilde tapet projekt i dit hjem.

Soveværelset her, behøver ikke andet end en seng og et skab, væggene skaber nemlig hele stemningen i rummet. Fjernede du tapetet og erstattede det med hvide vægge, ville det ligne et typisk soveværelse… lidt kedeligt ikke sandt? Soveværelset er måske i det hele taget det perfekte sted at starte, hvis man er lidt nervøs for at kaste sig ud i de vilde vægge.
interaction_kollektionsbild_2

Dette tapet ville også være fantastisk på børneværelset. Det er fra Mr. Perswall og bestilles pr. meter hos Colorama, som også kan rådgive om måltagning og opsætning.

P180901-8

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s