Blå vægge i 2014?

Vi forsætter med at kigge lidt på de farver, som vi tror på i 2014. Vi har været inde på, at tendensen med sorte og grå vægge forsætter med at hitte i denne sæson, men det er ikke de eneste farver. Vi tror på, at blå spirer dette år. Ikke kobolt blå, men støvede blå nuancer.

Billedet herunder er et bud på en smuk blå farve, som kunne pryde dine vægge. Du kan gribe det an på to måder! På billederne her er det faktisk tapet der pryder væggene. Tapetet er fra Borås tapeter og kommer i mange forskellige farver. Kollektionen hedder ‘Mineral’ og du kan se den her: borastapeter.se.

blaa-tapet-indretning
Man glemmer helt, at tapet ikke altid er mønstret, du kan faktisk få det ensfarvet. Nogle fortrækker at tapetsere, mens andre bedre kan overskue at male. Hvis du hellere vil kaste dig ud i projektet med malerpensel, vil jeg mene, at du skal gå efter ‘HIMLAVALV’ vist på billedet herunder, men vurder selv her på Beckers farvekort

himalaya

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s