Skab flotte resultater med lakmaling

Med lakmaling kan du trylle dine møbler om og give dem nyt liv. Måske drømmer du om, at jeres slidte gamle spisebord ville være flot, hvis det blev malet sort? -Og når du nu er i gang, så kan stolene da også lige få en tur! Måske en anden farve, eller hver sin farve?
Beckers producere en lækker lakmaling, som kan tones i den farve du ønsker. Det fede er, at man også kan vælge mellem tre forskellige glanstyper. Du kan vælge en helt mat, en halvblank og en helblank. På et spisebord er det fx. praktisk med halv- eller helblanke overflader, hvor det på et skrivebord kan være en fordel, at det er malet med mat maling pga. genskær fra lys. Overfladens glansstyrke er ofte et temperamentsspørgsmål, hvad er du mest til?

lak-maling

Malingen kan købes hos Colorama. Du kan læse mere om den på : beckers.dk. Her finder du også farvekort, så du kan godt begynde at drømme dig til “nye” møbler. God fornøjelse!

lak-maling-beckers

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s