Storm blå!

Der er en kraftig storm over landet, og vi er mange, der overvejer om vi er tvunget til at aflyse aftenens planer. Da jeg sad og kiggede efter idéer til dagens indlæg, faldt jeg over et billede af et rum i en rigtig lækker farve. En farve som fik mig til at tænke, at denne blå var stormblå! Og hvad er stormblå så for en farve? -Det aner jeg ikke, men for mig, er det den blå farve på  billedet her,  jeg er vild med den!

Pas på jer selv og hinanden derude. God aften!stormblaa

Kilde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s