Træbeklædning på væggen

Det er fantastisk smukt med rå træbeklædning på væggen og meget oppe i tiden, at vi bringer naturen indenfor, og skaber et råt og naturligt look. Jeg er vild med væggen herunder, den giver rummet noget helt særligt, en lækker stemning og personlighed!

tapet-fotostat-traa-indretning
Billedet er lånt hos baksvanwengerden.nl

Hvis du synes det er lige lovlig omstændigt eller dramatisk at hamre masser af brædder op på dine vægge, kan jeg godt forstå dig, men så er det jo så skønt, at vi har firmaer som Mr. Perswall. Her kan du nemlig købe fotostater og skabe looket med tapet, det er et knapt så voldsomt projekt. Du vælger selv, hvilken vej tapetet skal vende, hvis det er de lodrette brædder, du bedst kan lide.

wallpaper-tapet-trae-indretning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s