The color of love

Det er hyggetid og en lille weekend nærmer sig i horisonten! Og hvad er mere kærkomment end en slapper i sofaen med det bedste af det bedste? Stearinlys, thé, lidt guf i skålen, en blomst på bordet og en du holder af ved din side? Er du ligesom jeg fan af at tingene passer sammen, er her lidt inspiration til at dække op med efterårets trendy bordeauxfarve! Farven, der har ligget hengemt siden 80´erne, men nu er tilbage i spotlyset, først spottet i modebilledet og de næste sæsoner rigtigt vil gøre sit indpas i de danske hjem, ifølge PEJ-gruppen.normann-copenhagen-red-aw13Foto: Normann Copenhagen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s