Brune nuancer

Den nordiske natur er stadig stor inspirationskilde til indretningen, og særligt efteråret kan spores på messer og i indretningsbutikker. Årstiden hvor det så småt ved at skifte fra grønt til brun ude i naturen. Indendøre er det super smukt, hvis du har indrettet dig med kobber og naturlige farver i denne årstid. Det giver en særlig stemning at få et stykke natur eller skov ind i stuen, og denne stue er både kitsch, smuk og rolig.  For at det ikke skal være for brunt og mørkt, er det pænt, hvis du holder de øvrige vægge hvide og lyse. Det er med at finde den rette dosis og samtidigt gøre det både personligt og dit eget, men det er netop muligt, når noget at indretningen kan laves efter en tur i skoven eller på stranden.

mr-perswall-magical-forestKilde: Mr Perswall 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s