Skolevasken hitter igen

I weekenden var jeg på flere forskellige loppemarkeder, og en af de ting jeg fandt flere af var gamle skolehåndvaske. Jeg bliver ved med at vænne tilbage til det look, når jeg tænker nyt badeværelse, for hvis man som jeg bor i et gammelt hus, så må man godt fornemme at det er et gammelt hus med historie og referencer tilbage i tiden. Stilmæssigt kan den varieres til det romantiskeudtryk som på billede 1, men også mere råt og factorystyle med et mere cool og upoleret udtryk. Afhængigt af smag kan du derfor få dit badeværelse til at ligne et engelsk landbadeværelse, hvis du tilsætter libertytapet og et mere urbantlook, hvis du opsætter metrofliser eller lader væggene stå rå.

skolevask-oldschool-sink- sink-old

sink-old-french

sink-old-hvid

Foto: brookegiannetti.typepad.comrecent settlershouseofturquoise.com og gallery.apartmenttherapy.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s