Du må godt……

I vores hjem er der et lille lilla hjerte tegnet på trægulvet på min datters værelse, det har hun selv siddet og tegnet og det går aldrig væk. Væggen i køkkenet fik også en ret voldsom tur med pennen som igen blev ført af min datter! ! De er søde de kære små, men når de tegner på vægge og gulve er de knapt så søde.

Tapetet fra Mr. Perswall som jeg vil vise i dag, opfordre dog til, at man tegner på væggen. Tapetet er som en helt ny malebog, der bare venter på at nogen kaster sig over den. Genial idé og jeg er overbevidst om, at børnene får deres lyst styret, når de har været i gang her. Bestil tapetet i præcis det mål du skal bruge i din lokale Colorama butik.

Tapetet er jo i virkeligheden lige fint malet, delvist malet eller umalet!

P120102-8 tapet-indretning-bornevaerelse-farve-male

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s