Mal gulvene hvide

Jeg har brugt min ferie på at få malet gulvene i mit hus. Det har været et stort ønske længe, så nu fik jeg endelig taget mig sammen. Vejret har været perfekt, så alle møblerne røg i haven.

Gulvene blev renset grundigt af med Beckers Malervask. Jeg har lært gennem bitter erfaring, at det er altafgørende for resultatet og holdbarheden at gulvene bliver forbehandlet korrekt. Når gulvene er tørret helt igennem, er de klar til at blive malet. Vi brugte rulle og gav gulvene 3 gange. Vi brugte lige godt 12 liter til 80 kvm.

Vi valgte at gulvene skulle være hvide, både fordi vi gerne vil have mere lys ind i vores lidt mørke stue, men også fordi det giver en god ro med hvide vægge og gulve. På den måde er der plads til at “larme” med kunst og farver. Vores møbler, nips, tæpper og malerier kommer meget mere til udtryk nu, fordi basen er hvid og vores gulve ikke er så dominerende, som de var da de stod i rå træ.

Malingen vi har brugt er Beckers Gulvmaling, halvblank hvid. Den var fantastisk at arbejde med og rakte utrolig langt.

Her får du et kig ind i mine rum…

boligcious-indretning-billedvaeg-kunst-stue boligcious-indretning-koekken boligcious-indretning-stue-hvide-gulve boligcious-indretning-stue-malede-gulve-hvid boligcious-stue-livingroom-eames-chair-indretning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s