Grønne dage!

Vi kører en farverunde på bloggen. I går var det gul som vi fokuserede på, ku’ du lide hvad du så? Gul er en vanskelig farve, og der var delte meninger på Facebook da jeg spurgte om Gul var HOT or NOT!

Grøn er lidt nemmere at acceptere synes jeg. Jeg er vild med støvede nuancer af grøn, oliven grøn. Hvis du går helt hen i den støvede mørkegrønne, kan du opnå den samme stemningsfulde effekt som med grå. Den der elegante og rolige stemning.

Jeg har samlet lidt grøn inspiration til dig, så er spørgsmålet bare om du er til grøn?

groen-bord-spisebord-plankebord groen-indretning-stue groen-skab-porcelaen-service-opbevaring groen-stue-maling-vaeg groen-vaeg-maling-indretningGroen-indretning-koekken-malede-gulv-gulve Groen-stue-kontor-maling-indretningKilde: http://pinterest.com/coloramadk/green/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s