Murstensvægge

Murstensvægge er det nye sort, som man siger. Det er en tendens der har været oppe et stykke tid, og det giver da helt sikkert også noget cool og råt til din bolig. Murstensvægge har ellers været bandlyst gennem længere tid, men nu er de altså hotte igen.

Det skaber også en lækker stemning med en murstensvæg, og særligt hvis det er en af de slidte af slagsen. Den der New York’er loftstemning som mange ønsker sig, kan man bl.a. opnå med rå vægge enten pudsede eller murstensvægge.

indretning-mursten-murstensvaeg-tapet-photstat mursten-murstens-væg-tapet-photostat

murstensvaeg

murstensvaeg-mursten-indretning-tapetmurstensvægge-mursten

Hvis du ikke har mulighed for at lave en murstensvæg i dit hjem, så kan du jo snyde lidt. Mr.Perswall.se designer tapet/fotostater med med murstens look. Her kan du få den hvidmalede murstensvæg, den pæne murstensvæg eller den slidte murstensvæg. Nedenstående billeder er alle tapet/fotostater fra Mr. Perswall, som du kan bestille efter det eksakte mål du skal bruge.

mursten-indretning-murstensvaeg

tapet-photostat-indretning-mursten mursten-murstensvaeg-tapet

Kilder: Pinterest.com – Mr. Perswall

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s