Lækre vægge

Jeg har lige lagt penslen efter sidste omgang i mit soveværelse. Jeg har kun malet den nederste del af væggen, til gengæld har jeg malet den helt mørkegrå, næsten sort! (i skal nok få billede snart). Malingen er dårlig tør, og jeg har lyst til at male flere vægge i den fede farve. Jeg er vild med sorte og grå vægge.

Det er dog ikke helt nemt at finde en væg der egner sig til sådan en mørk farve, så man skal tænke sig om. Hvis du går og drømmer om en sort eller grå væg så prøv om du kan finde en væg som vil egne sig. Kast dig ud i det og så husk, det er bare maling!

Tjek denne væg, er den ikke flot og tjek den stemning den giver!

indretning-bolig-boligreportage-boligindretning-insterior-stue-sort-vaeg

På næste billede er væggen helt lys grå, men netop den grå farve tilføjer en elegance og ro i rummet. Selvom der roder (på den fede måde), så virker rummet ikke rodet og det er fordi at farvesammensætningen er fuldstændig i balance…. mums det er lækkert.

indretning-bolig-interior-spisestue

Billederne er lånt af Ikeafamilylive.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s