Sort/hvide detaljer i et stilrent køkken

Køkkenet jeg vil vise jer i dag, er holdt i sort/hvidt. Meget stilrent og grafisk i udtrykket. Det kan være en hård fin balance at indrette rum i sort/hvid, særlig et køkken, netop fordi det kan komme til at virke koldt. Dette køkken er ikke spor koldt, her har man nemlig med ganske få elementer tilføjet lidt “blødhed” i rummet, som fx. et fåreskind på gulvet, lækre tekstiler, puder og lidt grønne planter. Disse elementer giver en cosy følelese og kompensere for det hårde sort/hvide. Træbænken, som er holdt i rå træ, er også med til at bringe “varme” i rummet.

Et meget vellykket rum synes jeg! Hvad synes du?

indretning-koekken-bolig-alrum-interior-tavlelak indretning-koekken-bolig-interior-alrum indretning-koekken-tavle-bolig-alrum indretning-tavlevaeg-tavlelak-koekkenFoto: indretning-tavlevaeg-tavlelak-koekken

Foto: Anna-Malin for Sköna Hem

4 Comments Tilføj dine

 1. sanne siger:

  Burde der ikke stå, at billederne er fra den svenske blog “Helt enkelt”? af Anna Malin.

 2. coloramaboligdromme siger:

  Hej Sanne jo, og det gjorde der også, eller rettere jeg har lånt dem fra Sköna Hem som jeg har tilladelse til. Godt du var vågen for jeg kan se at teksten har gemt sig bag et foto. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det:-)

  1. sanne siger:

   Super! Det var altså ikke for at være alt for træls, men bare fordi Anna Malin fortjener al den credit hun kan få for sine vidunderlige billeder.

 3. coloramaboligdromme siger:

  Det gør hun nemlig, og jeg er bare SÅ glad for du skrev, vi kildeangiver altid, men denne gang var der sket et eller andet så den kun stod Foto:

  Tak for dine vågne øjne og god aften!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s