Hvid er ikke bare hvid!

Hvid kan noget helt særligt! Hvid er ikke bare hvid, hvid er mange nuancer og udtryk.

Langt de fleste af os har hvide vægge, men hvor mange har taget skridtet fuldt ud og holdt næsten alt i hvidt? Det er faktisk utrolig stemningsfuldt og smukt. Jeg er enig i, at det også kan være klinisk og lidt uhyggeligt, men hvis man betragter det hvide rum som et lærred, hvor man helt selv bestemmer hvor meget det færdige resultat skal udtrykke, hvor præcis centrum skal være og hvilken farve/element man vil bryde den “hvide stilhed” med, ja så kan man opnå et helt unikt resultat.

hvidt-hvid-indretning-interior-diningroom hvidt-hvid-indretning-interior-koekken-alrum hvidt-hvid-indretning-interior-sengetoej-sovevaerelse-bedroom hvidt-hvid-indretning-interior-sovevaerelse-bedroom-sengetoej hvidt-hvid-indretning-interior-sovevaerelse-bedroom hvidt-hvid-indretning-interior-stue-gulve hvidt-hvid-indretning-interior-stue-puf hvidt-hvid-indretning-interior-stueKilde: Pinterest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s