Grå rykker! -også på børneværelset

Ja… ja den er sevet ind, grå er det nye sort! I har hørt mig i op til flere indlæg prædike grå vægge. MEN nu er grå altså også rykket ind på børneværelserne, og det er det jeg vil fortælle og vise dig i dag.

Grå er nemlig en god farve, som kan skabe ro og harmoni. Jeg ved godt at en masse eksperter vil modsige mig, da nogen mener det er en død farve. Jeg synes derimod at det er en fantastisk farve fordi den matcher alle farver og de fleste farver bliver faktisk lidt elegante i selskab med grå. fx. pasteller og støvede pasteller er smukke til grå.

Døm selv!:

boernevaerels-indretning-interior-fraa-pigevaerelse boernevaerelse-indretning-graa-tapet boernevaerelse-indretning-interioer-baby boernevaerelse-interior-harlequin-tapet-blackboard-tavlelak-indretning boernevaerelse-telt-indretning-dreng boernevaerlese-graa-indretning-pigeKilde: Decopeques.com

3 Comments Tilføj dine

 1. Camilla siger:

  Min datters værelse er gråt og det er såååååå fint og ikke spor kedeligt 🙂

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Fedt Camilla! Og så er du jo helt med på noderne:-)

 2. malene siger:

  Kunne rigtigt godt bruge noget inspiration til tween/teenagerværelse:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s