Soveværelser for alle!!!

I går skrev jeg om en cool detalje i et soveværelse. En seng med neon gule ben, som var rigtig cool! Debatten gik på Facebook, de fleste kunne lide det, nogen ville have flere farver, andre fandt det for meget og nogen fandt det for sterilt.
Er det ikke fantastisk, hvor forskelligt vi alle opfatter tingene vi ser? Det som du synes er det smukkeste nogensinde, kan meget nemt være det mest afskyelige en anden har set.

Vi vil jo naturligvis gerne inspirere så mange som muligt, og da interessen for indlægget i går var så stor, har vi i dag researchet længe for at finde soveværelser for ALLE (håber vi:-)

Hvilket et er din favorit?

bedroom-indretning-sovevarelse-bolig-seng-skabe indretning-sovevarelse-boligindretning-seng Picture 325 sovevaerelse-indretning-personlig-bedroom-indretning-bolig-seng sovevarelse-indretning-romantisk-patchwork-boligindretning-sovevarelse-boligindretning-seng sovevaerelse-indretning-bedroom-bed-seng sovevaerelse-indretning-personlig-bedroom-indretning-bolig-seng sovevarelse-indretning-romantisk-patchwork-boligKilde: Pinterest

One Comment Tilføj dine

  1. Johanne siger:

    Helt klart nr 4 der er lidt rodet men alligevel så igennem fantastisk hyggeligt:)
    Jeg ville elsket være inde i det rum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s