Lamper kan ændre dine rum

Jeg følger ofte med på Ikeafamilylive.com og jeg får nogle gange lov til at dele nogle af deres skønne reportage med jer.

Denne var ret interessant, fordi Åsa, som er stylist, skulle vise en familie, hvordan de med nye lamper kunne skabe ny stemning og store forandringer i deres hjem.

Den store lampe over køkkenøen giver et godt arbejdslys, men den skaber en zone som man får lyst til at samle sig om. De sorte lamper i køkkenet er også placeret der hvor der er brug for dem så de giver de bedst mulige arbejdsbetingelser.
Den store lampe over køkkenøen giver et godt arbejdslys, men den skaber en zone som man får lyst til at samle sig om. De sorte lamper i køkkenet er også placeret der hvor der er brug for dem så de giver de bedst mulige arbejdsbetingelser.
indretning-tavlevaeg-tavlelak-bolig-koenkken
Der blev også talt om hvordan an kan sætte spotlys på de ting som betyder noget, som fx. satte Åsa en lampe op her over sønnen Emils tegninger. Det gør Emil stolt over at der er sat ekstra fokus på hans kunst. Sød tanke.
laenestol-kurvelampe-flet-natur-stue-laesehjoerne
Jeg er ret vild med de her store lamper som giver en hyggelig stemning og inddeler rummene i baser eller zoner som Åsa kalder det.
lampe-pendel-industrilampe-look-belysning-sort-metal-entré-indretning-interior
I entréen er der både en stor rå lampe og en hyggelig bordlampe. En hyggelig modtagelse.
reol-boeger-indretning-lampe-laeselampe-indretning
Sød detalje med de to klemme lamper her. Den kan montres alle steder og formes som man ønsker, som her i et fint hjerte.
sovevaerels-indretning-boligindretning-seng-sengetoej
Rigtig god læselampe til natbordet, og flot grafiks udtryk med den sorte stringente lampe mod den hvide baggrund.
sovevaerelse-indretning-seng-standerlampe
Sjov og feminin standerlampe som helt sikkert bidrager med hyggelig belysning gennem alt det tyl. Perfekt til soveværelset eller påklædningsværelset,hvis man er så heldig at have sådan et.

spisebord-spisestue-kage-borddaekning-indretnig-boligindretning

TIP!
Der blev talt om LED beslyning som bruger 85% mindre energi og varer 20 gange så lange tid som alm. el-pærer, det er da værd at tage med.

Kilde: Ikeafamilylive.com

One Comment Tilføj dine

  1. Mathilde Hansen siger:

    Så fine lamper du har! Lamper har virkelig meget at sige når det gælder indretningen! Jeg har for nylig pusset mit hus op og købte nye lamper hos http://www.lampegiganten.dk, og dem blev jeg faktisk ganske fornøjet med! De er virkelig coole og unikke, lidt i stil med dine lamper 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s