Smukt badeværelse

Jeg er fuldstændig forelsket i dette billede. Det er meget stemningsfuldt og kønt, og jeg kan kun forestille mig, hvordan resten af rummet ser ud, jeg vil vædde med at det er smukt. Normalt er tapet i denne stil måske lige voldsomt nok for min smag, men i denne konstellation fungere det bare, og hvorfor ikke kaste sig ud i noget man ikke normalt ville have overvejet?

En ting er sikkert, jeg har fra dags dato næsen begravet i tapetbøgerne, for jeg skal helt sikkert have tapet på en væg i mit badeværelse!

badevaerelse-indretning-tapet-wallpaper-black

Kilde: thedecorista.tumblr.com

2 Comments Tilføj dine

 1. Sidse siger:

  sjovt at se – vi har nemlig også planer om en væg med tapet i vores nye badeværelse – men er der noget bestemt man skal være opmærksom på ved at sætte tapet i et vådrum? Det bliver jo selvfølgelig på en væg, hvor der ikke sprøjter vand op på.

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Hej Sidse Beklager det sene svar, jeg skulle lige rådføre mig en ekspert og nu bliver vi begge to klogere. Man bør nemlig bruge vinyl tapet eller en tapet type som er velegnet til vådrum. Du skal bruge vådrumsklæber og så skal man naturligvis ikke sætte tapet i selve Våd-zonen:-)

   For en god ordensskyld skal vi lige nævne at tapet i vådrum ikke er en godkendt løsning i forhold til bygningsreglementet.

   Håber du blev klogere, det gjorde jeg:-)
   Kh. Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s