Jeg bor i ‘Huset med den BLÅ dør’

Jeg bor i et gammelt hvidmalet hus med rødt tegltag og blå hoveddør. I den by jeg bor i, hedder vores hus ‘Huset med den blå dør’ det er sådan lidt Pippi Langstrømpe agtigt, men det kan jeg godt li’.
Jeg elsker, at jeg bor i ‘Huset med den blå dør’ og jeg vil vædde med, at hvis der var nogle andre, som havde købt huset her, ville de have malet døren sort. Soklen på huset er sort og det er vindues rammerne også, det er ret idyllisk og det er helt sikkert, at en sort dør ville gøre huset så pænt og gennemført….. men det ville bare ikke være ‘Huset med den blå dør’! huset ville nok bare ende med at hedde nr. 69 (det er det nummer jeg bor i).

Jeg tør godt garantere, at så længe jeg bor i ‘Huset med den blå dør’ vil den forblive BLÅ! …… meeeen måske med et lille twist. Jeg overvejer nemlig at male døren en anden farve på indersiden! lige nu er den hvid, og jeg tænker at den ville være flot i en anden farve. I det hele taget har jeg længe haft lyst til at male vores indvendige døre i forskellige smukke farver.

doere-doer-indretning-bolig-boernevaerlse-blaa-turkis doere-doer-maling-farver-indretning-bolig-boligindretning-stue-spisestue doere-doer-pink-rosa-indretning-boligindretning-turkis-gulv-malet doere-doer-sovevearelse-fyldningsdoer-sort-black-indretning-boligindretning

Kilde: transitoinicial.comcolorfulhomes.tumblr.comdesiretoinspire.netbinnenhuisarchitect.nl

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s