Det seje Drengeværelse

Drengeværelset skal kunne noget andet en pigeværelset. Det skal for det første være sejt, og der skal være gulvplads til typiske drengelege. På pigeværelset kan man give den gas med farver og mønstre, hvor man på drengeværelset med fordel kan holde lidt igen. Dermed ikke sagt at det skal være kedeligt, men drenge har mange farverige dyr, biler, figurer drager m.m. -farver som ikke altid er lige lette at mikse ind i indretningen. Går man amok med mønstrede tapeter og tekstiler, kan det hele godt virke meget ‘larmende’ og ende med at være et rum, som er svært at overskue.

Tip

 • Vælg 1-2 farver som går igen
 • keep it simpel.
 • Accepter at drenge gerne vil udstille deres legetøj og lave opstillinger og sørg for at der er mulighed til dette.
 • God opbevaring er et must
 • Mulighed for at lave huler
Enkelt værelse holdt hvidt. Det armygrønne skrivebord giver med sin farve lidt ro og hygge i rummet. Hylderne på væggen er perfekte til udstillinger af drengens seje bilerKilde: http://www.hiddeninfrance.typepad.com/hidden_in_france/french_blogs/
Enkelt værelse holdt hvidt. Det armygrønne skrivebord giver med sin farve lidt ro og hygge i rummet. Hylderne på væggen er perfekte til udstillinger af drengens seje legetøj.
Kilde: hiddeninfrance.typepad.com
Drengevaerelser-boernevaerelse-indretning-bolig-dregn-leg-seng-junior
Utraditionel vægfarve, men ret lækker og huleagtig. Lidt konfetti på væggen løfter stemningen og gør den lidt mere legesyg. Skøn idé med grenen på væggen.
Kilde: hiddeninfrance.typepad.com
Prøv lige at tjekke en drøm af en væg. Billig og dekorativ løsning.Kilde: http://hello-tiger.blogspot.co.uk/
Prøv lige at tjekke en drøm af en væg. Billig og dekorativ løsning.
Kilde: hello-tiger.blogspot.co.uk
Væg og vinduesplad er brugt effektivt. Her har man lavet et skrivebord med masser af opbevaring og bordplads. Bemærk hvor sej den sorte væg er med det stor dødningehoved. Værelset her vil kunne følge barnet op til starten af teenageårene vil jeg mene.Kilde: http://www.google.com/reader/view/feed/http://vaikokambarys.lt/feed/?source=ignitionfork
Væg og vinduesplads er brugt effektivt. Her har man lavet et skrivebord med masser af opbevaring og bordplads. Bemærk hvor sej den sorte væg er med det stor dødningehoved. Værelset her vil kunne følge barnet op til starten af teenageårene vil jeg mene.
Kilde: vaikokambarys.lt
drengevaerelse-sort-vaeg-boernevaerelse-boligindretning-bolig-indretning-trofaer-plys
Endnu en sort væg. Det er en ret ny tendens med de her sorte vægge på børneværelset, men det fungerer altså så godt synes jeg. Udtrykket bliver grafisk og lækkert, og det giver en god ro med sådan en sort væg.
Kilde: rouvajonesinkotona.blogspot.dk
Lækker blå farve som næste bevæger sig hen i en lys petroleum. Farven for modspil af puslebordet som lige er et par nuancer lysere. Lækker farvekombination til de varme træsorter og det brune koskind. Kilde: http://www.thebooandtheboy.com/2013/01/eclectic-kids-rooms_28.html?m=1
Lækker blå farve som næste bevæger sig hen i en lys petroleum. Farven får modspil af puslebordet som er et par nuancer lysere. Lækker farvevalg til de varme træsorter og det brune koskind.
Kilde: thebooandtheboy.com

2 Comments Add yours

 1. Du skulle vel ikke vide, hvor man kan få fingrene i de lækre plys dyrehoveder, der hænger på den sorte væg på det næstsidste billede?

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Det kan du tro, vi samler nemlig også på dem hjemme hos os. Vi har købt dem hos Lirum Larum Leg, de skfiter jævnligt ud med nye dyretrofæer. Se link her: http://lirumlarumleg.dk/pages/search/search/search/products/dyretrof%E6

   Kh. Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s