Snyd dig til udsigt

Denne uge har det handlet om den lille bolig og, hvordan man udnytter pladsen bedst muligt. I dag handler det om, hvordan du visuelt kan snyde dig til flere kvadratmeter.

Der skal nemlig ikke så meget til, og du kan endda snyde dig til et ekstra vindue med lige præcis den udsigt, du drømmer om. Jeg tænker naturligvis på brugen og effekten af fotostater. Find en fotostat af en udsigt, det ku’ være udsigte af en skyline, en skov, stranden eller en himmel. Du kan også tage et billedet selv og få printet det til tapet. Hos Mr Perswall kan du få lavet din egen fotostat, i præcis det mål du skal bruge. Løsningen er ret genial, fordi den rent visuelt giver følelsen af mere plads og luft. En special effekt du kan overvejer hvis du bor småt.

P021301-8 DM308-1 skov-forest-wallpaper-tapet-fotostat photostat-sky-himmel-indretning-tapet photostat-newyork-skyline-city-tapet-wallpaper-indretning

Kilde: Pinterest

2 Comments Tilføj dine

 1. Tanja mathiasen siger:

  Syntes virkelig det giver noget helt specielt!!! Har meget overvejet det til stue eller soveværelse. Men er det ikke helt vildt dyrt og svært at sætte op??

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Hej Tanja, det er ikke svært at sætte op, det er delt op i masser af baner så det er lige til at gå til. Mht. pris er det afhængig af hvilken str. du skal bruge. Det fede er at du bestiller på præcise mål så du betaler jo kun for det du skal bruge. På Mrperswall.se kan du tjekke prisen, du taster bare de mål ind du skal bruge så beregner den… det koster ikke noget at lave beregniner:-)

   Kh. Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s