Soveværelse på minimum plads

I går viste jeg her på bloggen et ret genialt udnyttet rum, en et-værelses lejlighed. Denne uge vil jeg fokusere på, hvordan man kan indrette sig på få kvadratmeter. Jeg kan fornemme, at der er en del, som godt vil have gode tips i denne retning. Jeg fik ihvertfald en del henvendelser i går. En af bloggens trofaste læsere skrev til mig vedr. hendes MEGET lille soveværelse. Der er i princippet ikke plads til andet end en seng. sovevaerelse-smaat
De fleste af hos drømmer om mere plads, og selvfølgelig er så lille et soveværelse ikke det man har drømt om. Nogle gange må man gå på kompromis og her har parrets barn naturligvis fået det største værelse, endnu en problemstilling vi kender til.

Det behøver dog ikke at være dumt med et lille soveværelse, man kan sagtens gøre det cool og hyggeligt. Det vigtigste er, at man behandler det som et soveværelse og intet andet. Ønsker man at skabe et rart rum, vil jeg forslå, at man ikke har andet i dette rum end en seng, det giver jo næsten sig selv her, for her er ikke plads til andet, men hvis du står med lign. rum så lad være med at presse andre møbler ind, hvis du kan undgå det. Det vil virke proppet og kan påvirke din nattesøvn.
Benyt dig af tapet eller mal rummet din yndlingsfarve. Invester i et lækkert sengetæppe, nogle flotte puder og et par fede væglamper…. thats it! Keep it simple!

Her kommer lidt inspiration.

sovevarelse-indretning-smaa-lille-bo-smaat-boligindretning-bolig

Kilde: Pintereset

2 Comments Tilføj dine

  1. Christina siger:

    Igen mange tak Malene. Viste min mand dine ideer og vi prøver os lidt derhen ad. Du havde engang et indlæg med sengegavle så der tager vi også lidt fra . Tak !

    1. Malene Marie Møller Hansen siger:

      Det er så lidt Christina, det er da bare så fedt at I kan bruge os til noget, det gør jo det hele sjovere for os:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s