Malede gulve

Endnu et ønske opfylder vi i dag, og det handler om malede gulve. Malede gulve kan være super flotte, og det er en effektfuld løsning til dig som gerne vil have en markant ændring.  Samtidig kan man skabe en god balance, et harmonisk udtryk og ro i et rum ved at male gulvet. Man kan naturligvis også opnå det stik modsatte, nemlig et rodet og voldsomt udtryk, det er derfor vigtigt, at man tænker sig godt om. Gulve i knaldfarver er flottest i et større rum eller et rum uden for mange møbler og for meget nips. Hvis man vil skabe et roligt og harmonisk udtryk bør man vælge samme farve som på væggen.

Mørke rum hvor lysindfaldet er dårligt, kan man med fordel male gulvene hvide og gerne med lidt glans, dette vil gøre rummet meget lysere.

Det er ikke svært at male gulve, men det er et større projekt fordi du skal fjerne alle møbler. Spring endelig ikke let over rengøringen og afrensning af gulvene før du går i gang, det vil du i den grad fortryde. Tal med din farvehandler om hvilke type afrensning og maling der skal til netop det gulv du gerne vil male.

Her kommer nogle interessante resultater, hvilket er du mest til?

epoxy-gulv-grå-blank-indret-boligindretning
Kilde: Batixa.tumblr.com
male-gulv-trappe-striber-indretning-bolig
Kilde: ariadneathome.nl
male-gulv-trappe-taeppe-sort-indretning-bolig
Kilde: eyespy.squarespace.com
malet-gulv-koekken-blank-hvid-indretning-boligindretning
Kilde: Pinterest
pink-gulv-maling-malet-indretning-boligindretning
Kilde: boligmagasinet.dk
ruder-harlequin-hvid-malet-gulv-gulve-indretning-boligindretning
Kilde: myidealhome.tumblr.com
0635 001
Kilde: Pinterest
turkis-gulv-malet-indretning-bolig
Kilde: Designevolution.tumblr.com
Kilde: mommo-design.blogspot.it
Kilde: mommo-design.blogspot.it
male-gulv-sort-indretning-bolig
Kilde: Pinterest

Se tidligere indlæg om malede gulve her: http://coloramaboligdromme.com/?s=gulv&submit=S%C3%B8g

2 Comments Tilføj dine

 1. mymicrolove siger:

  Jeg står og skal male en lille 3 v 70m2 lejlighed, der pt har slidte hvidmalede gulve og hvide vægge med en kold undertone, som jeg syntes er meget grålig. Jeg ville derfor gerne male væggene i en mere varm hvid (råhvid eller ?) men er i tvivl om, hvorvidt jeg kan kombinere dette med grå trægulve? Passer grå trægulve bedre til en koldere hvid? samtidig står vi for at skulle have sat køkken op i en af stuerne – hvor der er trægulv – og havde også her forelsket os i et råhvidt køkken, da jeg syntes dette er mindre koldt en rent hvidt. Jeg er farve forvirret. Hvad skal jeg kombinere? Råhvide vægge med råhvidt køkken og grå gulve? Eller skal det hele være hvidt? Eller eller? Hvad ville du gøre i en lille lejlighed?

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Hej
   Jeg kan godt forstå det er svært, og det er næsten umuligt for mig at svare på – smag og behag er jo forskellig. Der findes mange mange hvide / rå hvide nuancer. Jeg vil sagtens mene du kan male med råhvid, men du skal efter min mening passe på at den råhvide ikke bliver for gullig…… det kan nemlig måske skabe et lidt nusset look når den kombineres med slidte gulve.
   Mit rå er: smut ned i Colorama eller i Beckersfarvecenter og nap en masse hvide/råhvids farvkort med hjem og læg dem på det slidte gulv…. så vil du kunne fornemme hvilke farver der passer bedst til gulvet.

   Ren nysgerrighed: Hvorfor ikke male gulvene så de står lækre og hvide igen? så er problemet løst:-)

   Mvh. Malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s