Stines hjem på landet i Norge

Humøret er steget en hel del i graderne disse dag. Solen, fuglene og de små sprøde skud der titter frem i haven gør det umuligt at være i dårlig humør. Og vi er også ramt af det gode forårshumør her på bloggen.

Efter at have set ind i Stines spisestue, er humøret steget endnu mere.
Vi har besøgt Stine på 28 år, som bor med sin mand og lille søn på landet i Norge.

Stine driver bloggen “Stines hjem på landet”, en sød og hyggelig blog om Stines dagligdag. Solen strømmer ind af vinduerne i familiens spisestue, og gør stemningen endnu mere forårsagtig end den i forvejen er.

spiseborde-stines-hjem-bolig-indretning-spisestue-diningroom-home-decorstines-hjem-bolig-indretning-spisestue-diningroom-home-decor-interior foraar-stines-hjem-bolig-indretning-spisestue-diningroom-home-decor stines-hjem-bolig-indretning-spisestue-diningroom-home-decorKilde: Stineshjem.blogspot.no

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s