Nyheder til væggen

Mr Perswall er absolut en af mine favoritter når det gælder fotostater, og lige nu er de ude med en ny kollektion. Kollektionen hedder “Nostalgi” og den er meget anderledes og spændende. Du kan fx forvandle hele børneværelset til en teaterscene med tungt rødt scenetæppe – Scenetæppet er en fotostat, som er så flot lavet, at man bliver nødt til at række hånden ud og røre væggen for at være sikre sig, at det nu også er tapet.

Vintagetapeter med slidtage, blomstrede tapeter og vægtæppe-fotostat er også at finde i den nye kollektion. Her er et lille udpluk af kollektionen, du kan se den hele her: MrPerswall.se

Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper
Tungt scenetæppe, genialt til at skabe teater eller biograf effekt med.
Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper-lampe
Lampen på væggen er et sjovt indslag i boligen.
Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper-maleri-neon
Vildt og modigt. Man kan bestille pr mål, og derfor kan man nøjes med at bestille en firkant og benytte det som et kunstværk i stedet. Man kan tapetsere det på væggen og montere lister rundt om billedet, for at give værket en ramme. Ret flot synes jeg.
Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper-vaegtaeppe-blomster-grafisk-sort-hvid
Flot kombination af romantisk stemning og grafisk udtryk.
Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper-vaegtaeppe-blomster-vintage
Man tror det er løgn, men det er cool når væggen ser laset ud som her. Så hvis dine vægge i forvejen ser sådan ud, og har været en evig dårlig samvittighed på din to-do liste, så kan du ånde lettet op, du behøver ikke at røre en finger. Er du derimod ikke så “heldig” kan du fake looket med denne fotostat.
Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper-vaegtaeppe
Selv vægtæpper er ved at komme på mode igen, her kan du også fake og købe en fotostat som ligner et vægtæppe. Husk du bestemmer selv målene og betaler kun for det du skal bruge.

Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper-teater-kulisse Tapet-fotostat-stof-indretning-boligindretning-wallpaper-vaegtaeppe-zebra

2 Comments Tilføj dine

  1. Randal siger:

    Good day I am so glad I found your blog, I really found you by accident, while I was
    looking on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome work.

  2. Pingback: Indret med tapeter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s