Drengeværelser

Jeg lovede i starten af ugen, at jeg ville give dig lidt inspiration til drengeværelset. I tirsdags handlede det jo om pigeværelser (se indlæg her: ‘dejlige-pigevaerelser‘)

Nogle synes det er lidt sværre med drengeværelser, men det synes jeg ikke. Der er masser af idéer og der kan sagtens være pynt på et drengeværelse, sej pynt!

Drenge samler ofte på flotte fantasidyr eller schleich plastdyr, og de kan være meget dekorative i sættekasser eller i små opstillinger på hylder eller vindueskarme. Playmobil, smølfer, masker, sværd og andre legeting kan med fordel trækkes ud af opbevaringskasserne og bruges som dekorative indslag på værelset.

God weekend!

boernevaerelse-dreng-indretning-bolig-design-interior boernevaerelse-dreng-indretning-bolig-design-interior-skrivebord boernevaerelse-dreng-indretning-bolig-design-interior-tern boernevaerelse-dreng-indretning-bolig-design-interior-vintage-eames boernevaerelse-dreng-indretning-bolig-design-interior-vintage-moderne boernevaerelse-dreng-indretning-bolig-design-interior-vintagekilde: livingbloggen.blogspot.frbrabournefarm.blogspot.dk – liljorochtulpaner.blogspot.nlblog.jelanieshop.comstylecookie.nl

2 Comments Tilføj dine

 1. Julie siger:

  Hvor er træstolen fra på billede 1 🙂

  1. Malene Marie Møller Hansen siger:

   Hej Julie
   Det er et loppefund, jeg tror du vil kunne finde den på en del loppemarkeder her til foråret.

   Kh. malene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s