Adventskransen 2012

Det er ikke til at komme uden om, det er lige om lidt! Julemåneden står for døren og om ikke så længe skal vi tænde det første lyst i adventskransen.

Der er mange holdninger til, hvordan en adventskrans skal se ud, og alligevel kan man godt dele holdningerne op i to kategorier: Traditionel eller Moderne! Jeg har fundet lidt i begge genre som jeg håber kan inspirere jer. -Og inden mændene løber skrigende væk så kig lige med engang, der er faktisk et par enkelte, hvor jeg mener at I sagtens kan være med.

Helt enkel og hurtig at lave. Den er smuk og ryger ind i kategorien ‘Traditionel’!
Smuk og naturlig. Den skiller sig lidt ud med forskellige stager, men jeg vil stadig anbringe den i kategorien ‘Traditionel’. Det er min favorit, den kunne jeg godt finde på at lade mig inspirere af.
Top moderne adventskrans fra FermLiving. Kransen kan bindes op og strækkes helt ud, på den måde kan den anvendes hele året. Helt klart en kategori: ‘Moderne’
Sød idé og faktisk lidt utraditionel, hvilket gør, at den ikke kan havne i kategorien ‘Traditionel’, den er heller ikke moderne nok så den havner midt i mellem.
Meget fin, meget ‘Traditionel’
Denne her må altså også ryge ind i kategorien ‘Traditionel. De’n er enkel og smuk.
Meget enkel og genial til dem som ikke er så “julede”…Den her ville jeg overveje at give i gave til en god ven, en mand som ikke gider al det der lir…. Kategori ‘Top-Moderne’

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s